Een greep uit de Recensies


* Twentsche Courant Tubantia


"Wolbrink is een ras-verteller naar wie je uren geboeid kunt luisteren zonder iets nieuws te hoeven horen..."


* Twentsche Courant Tubantia


"In het overvolle Vestzaktheater kon je een speld horen vallen, zo stil was het. Ademloos dronk het publiek de woorden in, die hij zorgvuldig doseerde en nu weer liet dansen, dan weer op sobere wijze voor zichzelf liet spreken. Dit onderstreepte hij met eenvoudige doch doeltreffende mimiek en het geheel was vanaf het eerste moment pakkend en bijzonder beeldend. Eén
man die een compleet sprookjesboek tot leven kan brengen, terwijl hij alleen zichzelf meebrengt. Petje af. "


* De Morgenster festivalkrant Oerol


"En op wonderbaarlijke wijze vult hij het hele strand, die gapende leemte met zijn worden , zinnen en verhalen. Hij laat mij mijn eigen decor op het strand projecteren... Ik kan iedereen aanraden te gaan luisteren."


* De Gelderlander


"En dan was er Wim Wolbrink uit Hengelo, op de vleugel begeleid door Geert Meuffels. Opeens viel de stilte in de zaal. Filmisch weergegeven boeide Wolbrink met een oude mysterieus Noors verhaal. Een wonderlijk verhaal, verteld op de manier waarop de Engelsen verhalen vertellen: stil en ingetogen, waarbij het verhaal het werk doet."


* Brabants nieuwsblad


"Zo meeslepend en beeldend als Wim Wolbrink uit Hengelo het zondag... vertelde... zo goed valt het in dit krantenstukje niet te evenaren."

naar boven

Menu algemeen
  Nieuwe Nieuwtjes
  Veelzijdige verteller
  Basisscholen
  Welke verhalen
  Waarom Werder
  Foto´s en down loads
  Agenda
  Wereldverteldag
  Maria programma
  Recensies
  Leuke links
  Beeld en geluid
  Contact